Taas banaanikakkua tilaukseen äitini työpaikalle. Olen sen verran kokematon vielä leipomisessa etten uskalla oikeen tehdä muille ihmisille mitään mitä en ole itse maistanut ja siitä johtuu että usein teen banaanikakun, se kun on varmasti herkullista :) täytyy alkaa rohkaisemaan mieltä tässä. Tosin nyt kakun piti vielä kestää ilman jääkaappia matkan takia niin banaanikakku sopii siihen mainiosti :)
Eli ohje on sama taas kuin täällä ja taas lisäsin vielä suklaarouheen. Olen tullut äitini kanssa siihen tulokseen että kuorrutus on paras kun sen tekee light- juustoon ja sitä laittaa pienemmän määrän kakun päälle.
Tässä kuva vielä kakkuun kuuluvasta pipari kyltistä. Älkää olko liian ankaria tuon pikeerin käytön suhteen, tämä oli ensimmäisä kertoja kun olen sitä käyttänyt jos ei lapsuuden töherryksiä lasketa mukaan. Taikina ja pikeeri on molemmat itse tehtyjä, ohjeet löysin Kinuskikissan sivuilta, täältä pikeeri ja täältä piparitaikina :) Hyvää joulunaikaa!