Aivan ihana ohje ja onnistuiki hyvin :) suosittelen etenkin Fazeriina faneille! Ohje on Mimmin keittiöstä. Pohjan tein keksimurusta enkä kääretorttupohjasta ja muita pieniä muutoksia saatoin tehdä mutta laitan tähän ohjeen sellaisena kuin muistan käyttäneeni:) Käytin 24 cm vuokaa. Mielestäni kakusta tuli oikein kaunis miltä se ei oikein näytä kuvassa :P

Pohja:

  • n. ½ pakettia Digestivejä
  • n. 50 g rasvaa

Sulata rasva ja murskaa keksit muruksi. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla ja painele seos pohjalle.

Appelsiinitäyte:

  • 2 dl vispikermaa
  • 200 g appelsiinituorejuustoa
  • n. 1 dl tomusokeria
  • ½ raastettu appelsiinin kuori
  • 4 liivatelehteä
  • ½ dl appelsiinimehua

Liota liivatteet kylmässä vedessä. Vatkaa kerma ja sekoita siihen juusto, tomusokeri ja appelsiininkuoriraaste. kiehauta appelsiinimehu ja sulata liivatteet siihen. Valuta seokseen vatkaten. Kaada vuokaan ja anna hyytyä hetki jääkaapissa tai pakkasessa.

Suklaatäyte:

  • 4 dl vispikermaa
  • 100 g sulatettua suklaata
  • n. 1 dl tomusokeria
  • 4 liivatelehteä
  • ½ dl appelsiinimehua

Liota liivatteet kylmäs vedes. Vatkaa kerma ja lisää suklaa ja tomusokeri. Kiehauta mehu ja sulata liivatteet, valuta seokseen. Kaada suklaaseos vuokaan ja hyydytä kunnolla ennen koristelua. Kun kakku on kunnolla hyytynyt, vedä reunat veitsen kanssa jotta kakku irtoaisi vuoasta paremmin. Nauti! :)