Vähään aikaan ei ole mitään syitä ollu tehdä kakkua joten päätin tehdä täytekakun ihan vaa huvin vuoks kesäpäiviä juhlimaan :) Tää oli omast mielestä ihanaa, toi täyte oli tosi hyvä mutta tuon vaahtispinnan kanssa ehkä hieman liian makea? joidenkin makuun ainaki :)

Tähän kokeilin uusia juttuja kun tämä ei mitään tiettyä juhlaa varten ollut. Vaahtismassa oli mulle ihan uusi juttu, katoin ohjetta Kinuskikissalta ja Ebeltä mm. Oli kyllä aika sotkusta puuhaa :D Vaahtismassassa puolet tomusokerista on mansikanmakuista. Sitten koitin ekaa kertaa maalailla kakun pintaan jotain yksinkertaista :P Päällä on myös ostamiani uusia kultahileitä.

Pohja on 4 munan vaalea kakkupohja. Tein vain yhden välin kakkuun johon tuli kostutus sitruunavedellä, n. 2 isoa rkl lemon curdia ja mousse jossa oli 400 g appelsiinituorejuustoa, 1 prk maitorahkaa, n.1½ dl sokeria, 2 tl vaniljasokeria, 5 dl vispikermaa vatkattuna vaahdoksi sekä ½ ps tutti frutti crushia. Säästin moussesta n. 2 dl jonka levitin vaahtispinnan alle.