Pitkästä aikaa suklaakakkua, nam! En tosin hirveästi tätä voinut maistaa kun koittaa kevennellä :P Pohjan ohje on pienestä suklaakirjasta ja herkullisen kuorrutteen ohje on Pullahiiren leivontanurkasta. Muutin ohjetta vain sen verran että laitoin enemmän créme fraichea :)

  • 225 g pehmeää voita tai margariinia
  • 225 g ruokokidesokeria
  • 4 munaa
  • 175 g (vajaa 3 dl) jauhoja
  • 1½ tl leivinjauhetta
  • 55 g (laitoin reilu 2 rkl) kaakaojauhetta
  • 200 g tummaa suklaata
  • 150 g Créme fraichea
  • 200 g appelsiinituorejuustoa
  • 1 prk mandariinipaloja sokeriliemessä
  • ½ dl hyytelösokeria
  • marsipaanikoristeita

Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa vähitellen rikotut munat joukkoon. Siivilöi joukkoon kuivat aineet. Voitele ja korppujauhota vuoka (20-24 cm) ja kaada taikina vuokaan. Paista 180 asteessa 45-50 min tai kunnes cocktailtikku tulee ulos puhtaana. Kumoa kakku ja halkaise kahteen osaan. Sulata kuorrutusta varten suklaa. Notkista tuorejuusto CF:n kanssa ja sekoita suklaa joukkoon. Sivele n. puolet kuorruttesta kakkulevyjen väliin. Asettele valutetut mandariinit päälle ja valmista hyytelösokeri paketin ohjeen mukaan. Sivele sokerilientä mandariinien päälle. Kun liemi on jähmettynyt sivele loput kuorrutteesta kakun reunoille. Koristele mielen mukaan :) Jos haluaa koko kakunpäällisen täyteen mandariineja, tarvitaan 2 prk.

Tää oli muuten seuraavana päivänä vielä parempaa!

Sitten vielä kysymys: näkyykö uus blogipohja ihan normaalisti? Kuulemma ei ihan kaikille ainakaan niin jos useammille ei näy hyvin niin vaihdan pohjan. Kiitos!