Tässäpä täyskäri meitsin makuun :) En kovin usein täytekakkuja ole tehnyt joten pohdiskelin kauan mitä täytteitä valitsen tähän joulupöytään menevään kakkuun ja päädyin suklaamousse ja banaanikreemi ratkaisuun. Oli kyllä tosi hyvää :) Koristeet ja päällinen on marsipaania muutamilla nonparelleilla koristeltuna.

Kokonaisesta kakusta en omalla kameralla muistanut kuvaa ottaa että tässä suuntaa antavia kuvia :D Olin kyllä tyytyväinen ulkonäköön, tämä oli vasta toinen marsipaanilla kuorrutettu kakkuni :)

Pohjana oli kaakaojauheella maustettu 5 munan täytekakkupohja. Kostutin mansikkabanaani pillimehulla. Kreemin tein tällä ohjeella mutta kaksinkertaisena. Suklaamousseen tuli 200 g tummaa suklaata, 4 dl kermaa ja hieman sokeria. Lisäksi välissä oli 2 muussattua banaania.

Säästä puolet kreemistä kakun kuorruttamiseen. Levitä loppukreemi tasan molempiin väleihin ja päälle mussattu banaani ja suklaamoussea.

Kuorrutukseen ja nauhaan käytin 2 pötköä punaseks värjättyä marsipaania.