Elämäni ensimmäinen kerroskakku! Ja sen varmaan huomaa :P Pysyi kuitenkin kasassa mistä olen erittäin tyytyväinen. Ja jos joku kysyy niin päällimäinen kakku ei tarkoituksella ole keskellä.. ;) Tämä tilattiin 20 vuotta täyttävälle yllätysjuhliin ja kakku oli kuulemma ollut miesväelle mieleen! Toiveena oli siis kerroskakku jossa päällä lukisi 20 ja autoteemalla. Kakun piti myös olla täysin laktoositon.

Alemman pohjan tein 24 cm vuoassa ja pienempää kakkua varten paistoin kääretorttulevyn josta otin kukkamaljakolla 3 palaa :D Molemmissa on samat täytteet elikkä sitruunakreemi jota tein elämäni ekaa kertaa myös (tuli siitäkin opittua juttu jos toinenkin) ja lakumousse.

Kreemiin otin ohjeen Kinuskikissalta eli käytin siihen 125 g margariinia, ½ tl vaniljasokeria, 4 dl tomusokeria, 1 rkl vettä sekä muutama tippa sitruunamehua. Lakumoussessa on laktoositonta kermavaahtoa johon lisätty lakritsikastiketta.

Liput ja päällimäinen auto on ostettu Bake & Partysta. Koristeluun on käytetty irtokarkkeja,  kermavaahtoa ja musta päällinen Kick karkeista, ohje myöskin Kinuskikissalta.