Tämän tein tutuille piristykseksi vappuna :) Pariskunta on sama jolle olen tehnyt useat aikaisemmatkin voileipäkakut ja he olivat todella iloisia tästä. Tein vähän eri ohjeella kuin viimeksi joten laitan ohjeen tänne :)

  • 16 palaa vehnäpaahtoleipää
  • maitoa kostutukseen
  • 1 pkt kalkkunaviipaleita
  • 200 g ruohosipulituorejuustoa
  • 200 g Créme fraichea
  • n. 2 rkl sinappia
  • n. 2 rkl kurkkupikkelssiä
  • kevätsipulia
  • suolaa, mustapippuria
  • +200 maustamatonta tuorejuustoa, majoneesia ja maitoa kuorrutteeseen

Leikkaa leivistä reunat pois. Pilko kalkkunaviipaleet ja kevätsipulin vihreä osa. Notkista tuorejuusto ja sekoita siihen créme fraiche, sinappi, kurkkupikkelssi, kalkkuna ja puolet kevätsipulista. Mausta suolalla ja pippurilla. Asettele alustalle 4 paahtoleipää ja kostuta maidolla. Lusikoi kolmasosa täytteestä tasaisesti leipien päälle ja peitä uudestaan 4:llä leivällä. Toista kunnes kaikki aineet on käytetty. Peitä tiukasti kelmulla ja anna asettua seuraavaan päivään. Valmista kuorrute: notkista tuorejuusto ja löysennä sitä majoneesilla ja maidolla. Kuorruta kakku ja koristele haluamallasi tavalla käyttäen esim herneenversoja, kinkkua, juustoviipaleita, minitomaatteja, keltaista paprikaa ja kevätsipulia :)