Tein siskoni ylppäreihin kaksi melkein samanlaista voileipäkakkua, toinen 6:n ja toinen 4:n leivän. Kuvia mulla on vain tuosta isommasta mutta laitan vain pienemmän ohjeen koska se oli paljon parempi :) Jostain syystä tuosta isosta tuli mielestäni liian tuhti, en tiedä mikä meni vikaan. Toinen oli kuitenkin aivan ihana :)
c. Kari Palsila
- 12 palaa paahtoleipää
- 200 g Créme fraichea
- 200 g ruohosipuli tuorejuustoa
- 1 pkt kalkkunaleikkeitä
- 2 rkl Créme Bonjour valkosipuli
- 2 keitettyä munaa
- 2 rkl kurkkusalaattia
- 2 rkl voileipäpikkelssiä
- ½ pieni punasipuli
- mustapippuria
- kostutukseen maitoa
Pilko kalkkunaleikkeet, keitetyt munat ja sipuli. Notkista tuorejuusto ja Créme fraiche. Lisää kaikki aineet ja mausta mustapippurilla. Aseta tarjoilualustalle 4 paahtoleipää ja kostuta maidolla. Levitä täytettä ja toista kunnes kaikki ainekset käytetty. Vuoraa kelmulla ja anna olla seuraavaan päivään. Koristele mielen mukaan :)
Koristelu oli molemmissa kakuissa sama