Tein siskoni ylppäreihin kaksi melkein samanlaista voileipäkakkua, toinen 6:n ja toinen 4:n leivän. Kuvia mulla on vain tuosta isommasta mutta laitan vain pienemmän ohjeen koska se oli paljon parempi :) Jostain syystä tuosta isosta tuli mielestäni liian tuhti, en tiedä mikä meni vikaan. Toinen oli kuitenkin aivan ihana :)

c. Kari Palsila

  • 12 palaa paahtoleipää
  • 200 g Créme fraichea
  • 200 g ruohosipuli tuorejuustoa
  • 1 pkt kalkkunaleikkeitä
  • 2 rkl Créme Bonjour valkosipuli
  • 2 keitettyä munaa
  • 2 rkl kurkkusalaattia
  • 2 rkl voileipäpikkelssiä
  • ½ pieni punasipuli
  • mustapippuria
  • kostutukseen maitoa

Pilko kalkkunaleikkeet, keitetyt munat ja sipuli. Notkista tuorejuusto ja Créme fraiche. Lisää kaikki aineet ja mausta mustapippurilla. Aseta tarjoilualustalle 4 paahtoleipää ja kostuta maidolla. Levitä täytettä ja toista kunnes kaikki ainekset käytetty. Vuoraa kelmulla ja anna olla seuraavaan päivään. Koristele mielen mukaan :)

Koristelu oli molemmissa kakuissa sama