Fabu täytti vuosia ja pääsin leipomaan :) en tätä omassa keittiössä tehnyt niin ei tullut ihan sellainen kuin oisin halunnut, esim kerman olisin ehdottomasti halunnut pursotella. Mutta maku oli ihana ja se on pääasia :) tein tän perjantaina ja la juhlittiim mutta sunnuntaina kakun maku oli oikeastaan iha paras eli voi antaa olla jääkaapissa huoletta!

Pohja:

  • 1½ pötköä Dominoita
  • n. 50 g voita

Murskaa keksit mahdollisimman pieneksi muruksi, sulata voi ja yhdistä. Painele leivinpaperoituun irtopohjavuokaan (24 cm)

Täyte:

  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1½ prk (n. 3 ½ dl) vispikermaa
  • 1 ps minipätkiksiä
  • 2 maitosuklaapatukkaa
  • 4 liivatetta
  • 2 dl sokeria ( en yhtään mitannut!)
  • 1 prk laktoositonta Créme fraichea

Laita liivatteet likoamaan. Sulata suklaat. Notkista juustot CF:n ja sokerin kanssa. Sekoita sula suklaa joukkoon. Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi. Kiehauta pieni määrä vettä kattilassa ja sulata liivatteet. Kaada juustoseokseen ja vatkaa nopeasti. Kääntele kermavaahto joukkoon ja kaada vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa ainakin yön yli.

Päälle:

  • 1½ prk vispikermaa
  • 100 g laktoositonta suklaata
  • 2 rkl kaakaojauhetta (ei ollut joten laitoin ihan vähän leivontakaakaojauhetta)
  • Koristeita

Vaahdota kerma jäykäksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja kääntele kermavaahtoon. Lisää väriä ja makua kaakaojauheella. Levitä hyytyneen kakun päälle ja koristele :)