Tällä ohjeella tein muutaman pienen tiikerikakun työharjottelussa. Harmittaa kun aikasempi ohje, joka oli paras tiikerkakku resepti jonka oon toistaseks testannu , katos johonki :( mutta tämäkin ohje oli oikeen hyvä :) tällä tulee 2 pientä tai yks iso kahvikakku.

  • 250 g margariinia
  • 250 g sokeria
  • 3 munaa
  • 1 dl maitoa
  • 5½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2-3 rkl kaakaojauhetta + lisä tilkka maitoa

Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää munat yksi kerrallaan voimakkaasti vatkaten. Sekoita keskenään vehnäjauho ja leivinjauhe ja siivilöi seokseen vuorotellen maidon kanssa. Ota kolmasosa taikinaa eri kulhoon ja siivilöi siihen kaakaojauhe ja lisää tilkka maitoa. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan/vuokiin ensin vaaleaa, sitten tummaa ja taas vaaleaa taikinaa. Tee lusikalla taikinaan tiikeriraidat pyörittäen lusikkaa taikinassa. Paista 180 asteessa 45-50 min. Kumoa lämpimänä :)